Pont itt magazin 1 éves előfizetés mellé, most 1 éven keresztül ingyen adjuk Indulj! magazinunkat is!

Pont itt magazin 1 éves előfizetés mellé, most egy éven keresztül ingyen adjuk Indulj! magazinunkat is!

A csomag tartalma:

  • 1 éves Pont itt előfizetés (évi 6 lapszám)
  • 1 éves Indulj! előfizetés (évi 4 lapszám)
 
 *Az akció időtartama 2019. június 20. – augusztus 16.

4 900 Ft

INDULJ előfizetés 1 évre

2019 tavaszán jelent meg a PPH Média gondozásában az Indulj!, a céltudatos csavargók lapja, amely évente négy alkalommal jelenik meg. Az éves előfizetés ára 2400 Ft, megvásárolható itt. 

2 400 Ft

Síelés, tengerjárás, 405 nap alatt a Föld körül, kutyajó szolgáltatások, hajmeresztő repterek, Lyon, Vietnám és Szöul. 

Budapest megújult és kibővült fürdője, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdő az év minden napján tökéletes választás egy élvezetes vízi kikapcsolódáshoz, hiszen itt aztán mindenki talál kedvére való wellnessprogramot.

Találkozó a Mikulással és különleges járművek.

Hegyektől fürdőkig

Fürdőbe járni az ősz beköszöntével is jó szabadidős program. 

Filmes és zenei utazások, önkéntes programok, túrák a Himalájában és a Balkánon, pekingi kacsa Sanghajban és boros kalandozások itthon. 

A nyár beköszöntével mindenkit csábít a vízpart, hiszen ki ne szeretne a tikkasztó kánikula elől a hűs habokba menekülni? 

A nyári időszakban egyre több turista keresi fel a fővárosi nevezetességeket, Budapest fürdőit, illetve zöldövezeteit. 

Melyik az a város, amely négy irodalmi Nobel-díjast adott a világnak? Miért lett Chicago az art deco fellegvára? Hogyan mondanak a japánok nemet? Miként épül fel az ország ötödik legnagyobb, ám pusztán egy hétig álló városa?  És vajon melyik az az ország, amely birkákra szerelt mobiltelefonnal feltérképezett street view-val kampányol?

Földvári András mindig is sokat utazott, de egy éve, amióta nyugdíjba ment, folyamatosan távol van. Csaknem egyéves thaiföldi, malajziai és szibériai tartózkodás után csak rövid pihenőre tért haza, két nappal később már egy repülőn ült Marokkó felé, onnan pedig Sevillába vette az irányt.