Pont itt magazin 1 éves előfizetés mellé, most 1 éven keresztül ingyen adjuk Indulj! magazinunkat is!

Pont itt magazin 1 éves előfizetés mellé, most egy éven keresztül ingyen adjuk Indulj! magazinunkat is!

A csomag tartalma:

  • 1 éves Pont itt előfizetés (évi 6 lapszám)
  • 1 éves Indulj! előfizetés (évi 4 lapszám)
 
 *Az akció időtartama 2019. június 20. – augusztus 16.

4 900 Ft

INDULJ előfizetés 1 évre

2019 tavaszán jelent meg a PPH Média gondozásában az Indulj!, a céltudatos csavargók lapja, amely évente négy alkalommal jelenik meg. Az éves előfizetés ára 2400 Ft, megvásárolható itt. 

2 400 Ft

A nyár beköszöntével mindenkit csábít a vízpart, hiszen ki ne szeretne a tikkasztó kánikula elől a hűs habokba menekülni? Budapest szerencsés helyzetben van, hiszen 13 strand és gyógyfürdő működik szerte a városban, melyek nem csak a turistáknak kínálnak jobbnál jobb szolgáltatásokat.

A nyári időszakban egyre több turista keresi fel a fővárosi nevezetességeket, Budapest fürdőit, illetve zöldövezeteit. A célpontok megközelítésében kiemelt szerepe van a közösségi közlekedésnek, ezért nyáron a BKK is sűríti a turisztikai szempontból fontos járatait. Emellett a kiemelt vonalakon nosztalgiajáratok színesítik az utazás élményét.

Etiópiától a hazai vízpartokon át az Antarktiszig kalauzoljuk olvasóinkat az Indulj! magazin nyári számában, miközben felnőttbarát szállodákról és az időzónák közti ingázás kihívásairól is írunk. 

Melyik az a város, amely négy irodalmi Nobel-díjast adott a világnak? Miért lett Chicago az art deco fellegvára? Hogyan mondanak a japánok nemet? Miként épül fel az ország ötödik legnagyobb, ám pusztán egy hétig álló városa?  És vajon melyik az az ország, amely birkákra szerelt mobiltelefonnal feltérképezett street view-val kampányol?

Földvári András mindig is sokat utazott, de egy éve, amióta nyugdíjba ment, folyamatosan távol van. Csaknem egyéves thaiföldi, malajziai és szibériai tartózkodás után csak rövid pihenőre tért haza, két nappal később már egy repülőn ült Marokkó felé, onnan pedig Sevillába vette az irányt.

Szorongásgátlót túladagoló utas, reptérről visszaforduló családapa – ugyanattól rettegnek, mint Jennifer Aniston, Megan Fox, Ben Affleck vagy Colin Farrel és még sokan mások. A repülésfóbia azonban kezelhető – mutatjuk, hogyan.

Budapest kétségtelenül a világ egyik legszebb, legizgalmasabb fővárosa, meglátogatására évente több millióan kelnek útra Földünk minden pontjáról. 

Szinte mindannyian jártunk már itt, de mégsem ismerjük igazán – holott a főváros második legnagyobb közigazgatási egysége a rómaiak egykori lakhelye és Krúdy kalandjainak színhelye volt, és rengeteg meglepetést tartogat.

Túrák a föld alatt és felett, száguldás két vagy több keréken, átcsúszás a hegyek közt, majd megpihenés egy fa lombjának takarásában – nem kell messzire utaznunk, ha hosszú időre feltöltő élményeket vagy netán földtől elrugaszkodott szálláshelyeket keresnénk.

Németország idén ünnepli a Bauhaus mozgalom születésének 100. évfordulóját, kiállításokkal, rendezvényekkel és múzeumi tárlatokkal.